Azért szeretek ebbe az iskolába járni, mert magas színvonalú szakmai képzést biztosít, emellett hatékonyan felkészít az érettségi vizsgára is. A szüleim javasolták ezt a szakirányt, hiszen az informatika napjaink legdinamikusabban fejlődő iparága, ahol óriási szakemberhiány van. Ezért a jövőm szempontjából különösen fontosnak tartom, hogy az iskola elvégzése után legyen lehetőségem elhelyezkedni a munkaerőpiacon vagy a felsőoktatásban tanulni, hiszen a szakgimnáziumi szakmai képzés ezt is megalapozza. Az iskolában jól felkészült, nagy szaktudású tantestület működik, melynek tagjai megértéssel és pozitív hozzáállással segítik munkánkat. Mindemellett azt is vonzónak tartom, hogy az intézményt színes diákélet jellemzi, például a versenyek, rendezvények, osztálykirándulások vagy a Beregszászi Napok programjai, melyeken mindannyian szívesen veszünk részt. Meggyőződésem, hogy igazán jól döntöttem, amikor 3 évvel ezelőtt ebbe az iskolába adtam be a jelentkezési lapomat.

- Fülöp Ágnes
12/D (informatika ágazat)

Végzős tanulóként visszatekintve azt gondolom, hogy középiskolába jelentkezéskor remek szakirányt választottam, több szempontból is. Kiemelem a Beregszásziban folyó magas színvonalú szakmai képzést, és - a jövőmet figyelembe véve - azt a rengeteg lehetőséget, amit az intézmény biztosít számomra, akár továbbtanulás, akár elhelyezkedés terén. Az iskola nevelőtestülete a szakmai munkájával, a tehetséggondozással, a felzárkóztató tevékenységével segíti, hogy mi, diákok a tőlünk elvárható maximális teljesítményt tudjuk nyújtani. A jól felszerelt tantermek és villamosipari tanműhelyek mellett további előnyt jelent az itt található sportcsarnok és uszoda, mely kiváló sportolási lehetőséget biztosít nekünk. A távolabb élő diákok számára vonzó lehet még, hogy az épületben lévő kollégiumban kaphatnak elhelyezést, mely otthonos környezetet kínál. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján biztosan mondhatom, hogy az iskola tökéletesen megfelelt a várakozásaimnak, és bátran ajánlom minden - az elektronika iránt érdeklődő – diáknak!

- Kecskés Lajos Krisztián
12/B (villamosipar és elektronika ágazat)

Az érettségi és a szakma miatt választottam a Beregszászit, mert édesapám is villanyszerelőként kezdte a pályáját, és sok jót mesélt az iskoláról és az itt folyó képzésről. Én inkább humán érdeklődésű vagyok. Érdekel a történelem, az irodalom és szeretek sportolni is.

- Pénzes Sándor 9. A

Azért jó a Beregszásziba járni, mert a jól felszerelt tantermek mellet a tanárok is jól felkészültek és a légkör is nagyon kellemes.

- Tanka Attila, szakképzésünk tanulója

Köszönöm minden tanáromnak, hogy élményekkel, tudással, sok tapasztalattal gazdagítottak. Jó tanácsaikat sosem feledem.

- Rácz Péter, felnőttképzésünk tanulója

Nem bántam meg, hogy a Beregszásziba jártam öt évig. A tanárok korrektek voltak, mindig adtak lehetőséget a javításra. Az osztályommal pedig sosem unatkoztam.
Krisztián jelenleg a Debreceni Egyetem programtervező informatikus szak hallgatója.

- Zöld Krisztián, volt diákunk

Azért volt jó a Beregszásziba járni, mert a tanárok megértőek, kedvesek voltak. A testnevelés órák voltak a kedvenceim, minden óra jól telt. A termek jól felszereltek, az interaktív táblás órákat nagyon szerettem.

- Simicsák Gergő, volt diákunk

Azért szeretek a Beregszásziba járni, mert kedvesek a tanárok, jó az iskolaközösség, segítőkészek a diákok. És mindenkiből próbálják kihozni a maximumot, megtalálni, hogy kinek mi az erőssége.

- Molnár Regina, középiskolánk tanulója

Azért szerettem a Beregszászi Pál Szakközépiskolába járni, mert kiváló informatika oktatása van, és meg tudtam tanulni a C, C# programozási nyelvek rejtelmeit, és rájöttem, hogy minden csak a hozzáálláson múlik. Tamás jelenleg a Miskolci Egyetem programtervező informatikus szak hallgatója.

- Vachter Tamás, volt diákunk

Tökéletesen igaz az, hogy itt nemcsak a tananyagot tanulhatjuk meg, hanem ezen kívül sok hasznos és érdekes dolgot. Tanárainkhoz bizalommal fordulhatunk bármely probléma esetén.

- Nagy Dávid 10.C

Ha megkérdeznék tőlem, miért szeretek a Beregszásziba járni, nem tudnék egy, vagy két konkrét dolgot mondani. És el tudtam volna-e képzelni ezeket az éveket másik iskolában? Nos, erre már van konkrét válaszom: Nem!

- Szeifert Péter 2/12.1

Amióta bekerültem a Beregszászi-közösségbe nagyon jó barátokra tettem szert.

- Jóna Lajos 1/9.1

Ebben a suliban türelmesek a tanárok és valóban a gyerekekre figyelnek.

- Buzai Ádám 12. C

Családias, vidám a légkör, jó a hangulat.

- Németi Balázs 12.A

A büfében nagy a választék és kedvesek a büfések.

- Gyalog Roland Dávid 12.A

Szeretem az iskolát, és ha újra választhatnék, hogy hol tanuljak tovább, újra ezt választanám. A tanárok többnyire rendesek, rendkívül jó tanár-diák kapcsolatok is kialakulnak, szerintem nagy mértékben figyelembe veszik a diákok érdekeit. Sok mindenre nyitottak a tanárok az újítások terén.

- Mitró György 10.D

Jó a testnevelés! Szuper az Ofő!

- Császi Gábor 12.B

Szerintem azért jó Beregszászisnak lenni, mert általában olyan diákok jönnek ide, akik jó közösséget tudnak alkotni.

- Bódi Dániel 11.A

Azért szeretek ide járni, mert jó az osztály közösség, van úszás, sok a lehetőség a sportolásra.

- Dézsi Ádám 10.A

Türelmesek a tanárok és valóban a gyerekekre figyelnek.

- Hermann Alexandra 10.D

Színvonalas az oktatás, ami remélhetőleg segítséget nyújt a továbbtanuláshoz.

- Dienes András 12.C

Nagyon jó iskola, mindenkinek ajánlom!

- Szegi Réka 12.D

A tanárok közvetlenek, de ugyanakkor sokat követelnek és szigorúak.

- Szemán Réka 12.D

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot