Szakmák Éjszakája 2019

2019. április 12-én került megrendezésre a Szakmák Éjszakája Debrecenben a Piac u. 1-3. sétáló övezetben. A rendezvényt hatalmas érdeklődés kísérte a szeles, hideg idő ellenére.

A rendezvényt Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára, Komolay Szabolcs Debrecen város alpolgármestere, Tirpák Zsolt, a Debreceni Szakképzési Centrum kancellárja és Hüse Attiláné, a Debreceni Szakképzési Centrum főigazgatói jogkörben eljáró szakmai főigazgató-helyettese nyitotta meg. Az ünnepélyes megnyitók után a színpadon a Debreceni Szakképzési Centrum Tagintézményeinek diákjai által előadott produkciókat láthattak az érdeklődők. A diákok műsorát az est sztárvendégének, az Animal Cannibals-nek a koncertje követte. 

A Debreceni Szakképzési Centrum Tagintézményei és az iskolák céges partnerei mellett iskolánk, a Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája is bemutatkozott.

Szórakoztató, érdekes programokkal vártuk a rendezvényre látogatókat. Nagyon sokan megtáncoltatták a humanoid robotot, PLC-vel vezéreltek útkereszteződést, cukorkát adagoltak, stb.

A visszajelzések szerint nagyszerű élmény volt az idei program is. Többen jelezték, hogy „Beregszászis” diákok szeretnének lenni és el fognak látogatni az iskolai nyílt napokra.

A rendezvényre érkezők fantasztikus élményekkel gazdagodva térhettek haza.

IMG 07021

Takács Zoltán 9.B osztályos tanulónk (balra)

További tartalom:

Fotók

DEHIR

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot