SZÉJ 2019

 

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA 2019

A Szakmák Éjszakája 2019. április 12-én 18:00 és 22:00 óra között kerül megrendezésre a korábbi évektől eltérően új helyszínen, a Piac utca 1-3. sétáló övezetében. A   pályaorientációs programsorozatot Palkovics László innovációs és technológiai miniszter nyitja meg a Debreceni Szakképzési Centrum ünnepi indító eseményén. (DEHIR)

Házigazda az Animal Cannibals!

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt megismerheted a szakképző iskolák képzéseit, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar! A jövőd lehet ezen az éjszakán kezdődik!
Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk. Ezen az éjszakán nem csak megismerhetitek mindezt, hanem ki is próbálhatjátok, hogyan állnátok helyt az életükben. Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig minden lehetsz!

Mi ott leszünk, gyere el Te is! 

Dia2

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot